Murermester Winsløw ApS / Hovedentreprenør - Anmeld os på Google

RING: 2250 0405

SOKKEL PUDSNING

Trænger din bolig til en sokkel pudsning? Vi renoverer mange betontrapper eller sokler med sætningsrevner efter vinterens strabadser. Det kan være alt fra en ny sokkel pudsning til en samling med armeret stål, som er nødvendig for at løse problemet. Hvis du er i tvivl om skadens karakter og størrelse, er du altid mere end velkommen til at tage en snak med os, hvis du vil have en kompetent fagmand med på råd. 

Selv, hvis der ikke er direkte skader på huset, så kan en sokkel pudsning få meget murværk til at se flere år nyere ud, og dit hus kan igen kom til at fremstå så godt som nyt.

 

Nybyggeri

Murermester Winsløw & Larsen har gennem tiden udført mange forskellige betontrapper og sokler til nybyggeri både i form af fundablokke med armering eller sokler af lecablokke. I denne forbindelse slutter vi tit af med en sokkel pudsning, filtsning eller vandskuring alt efter kundens visuelle ønsker. 

 

Uforpligtende og realistiske tilbud på pudsning af sokkel

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sokkel pudsning, nybyggeri eller andet murerarbejde i områderne omkring København nærmere bestemt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro, og Frederiksberg.

Hos Winsløw & Larsen sætter vi en ære i det gode håndværk, realistiske tilbud og konkurrencedygtige priser, så du slipper for de kedelige overraskelser.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere om sokkel pudsning

Kontakt os på mobil tlf. 22 50 04 05 så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat. Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig!

 

Vi udfører også facaderenovering, badeværelser og tagarbejde

Top