FACADERENOVERING I KØBENHAVN

Er din facade slidt, revnet og mærket af vind og vejr, eller er du bare træt af din gamle facade? Hos Murermester Winsløw & Larsen har vi mange års erfaring inden for facaderenovering fra opgaver i hele København heriblandt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg.

Vi står til rådighed under hele forløbet

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vi står klar til at vejlede dig igennem hele forløbet, uanset om din facaderenovering omfatter mindre vedligeholdelse og en pudsning, eller en større renovering med eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer. Vi kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere ligeledes tilbyde nye vinduer, døre, sandblæsning, lift mm. i forbindelse med din facaderenovering, og vi kan endda skabe kontakten til kompetente arkitekter, ingeniører og lignende. 

De mange muligheder med en facaderenovering

Igennem vores faguddannelse og vores erfaringer med facaderenovering har vi stiftet bekendtskab med de mange muligheder der er ved en facaderenovering. Nogle af mulighederne ved en facaderenovering kunne eksempelvis være:

  • Sokkel pudsning
  • Filtsning og farvefiltsning
  • Udskiftning af fuger
  • Rensning
  • Nye sålbænke, gesimser og murstens stik
  • Vandskuring

Professionel og gratis besigtigelse

Har du en nedslidt facade og har du svært ved at se muligheder, nødvendige reparationer eller noget helt tredje? Så kan du være ganske rolig. Vi tilbyder nemlig gratis vurdering og besigtigelse. En af vores professionelle fagfolk kommer ud til dig og besigtiger din facades tilstand og rådgiver omkring mulighederne i en facaderenovering. Til sidst vil vi komme med et overslag på en pris og et uforpligtende tilbud. 

Vil du have et uforpligtende tilbud på en facaderenovering?

Hos Murermester Winsløw & Larsen tilbyder vi facaderenoveringer af parcelhuse, villaer, kontorbygninger og beboelsesejendomme mm., så kontakt os endeligt på tlf. 22 50 04 05 og hør nærmere, hvis din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig med din facaderenovering!

Vi vil også gerne hjælpe dig med forsikringsskader, badeværelser og sokkel pudsning

Ring til dit lokale murerfirma

Vores murerfirma har adresse på Frederiksberg, og herfra
sender vi gerne en dygtig murer ud til udførsel af
murerarbejde på både Østerbro og Nørrebro i København,
på Amager og i Hellerup.