Murermester Winsløw ApS / Hovedentreprenør - Anmeld os på Google

RING: 2250 0405

FACADERENOVERING I KØBENHAVN

Østerbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg, Hellerup

Er din facade slidt, revnet og mærket af vind og vejr, eller er du bare træt af din gamle facade? Hos Murermester Winsløw & Larsen har vi mange års erfaring inden for facaderenoveringer fra opgaver i hele København heriblandt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg.

 

Vi står til rådighed under hele forløbet

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vi står klar til at vejlede dig igennem hele forløbet, uanset om facaderenoveringen omfatter mindre vedligeholdelse og en pudsning, eller en større renovering med eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer. Vi kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere ligeledes tilbyde nye vinduer, døre, sandblæsning, lift mm. i forbindelse med facaderenoveringen, og vi kan endda skabe kontakten til kompetente arkitekter, ingeniører og lignende. 

 

De mange muligheder med en facaderenovering

Igennem vores faguddannelse og vores erfaringer med facaderenovering har vi stiftet bekendtskab med de mange muligheder ved en facaderenovering. Nogle af mulighederne ved en facaderenovering kunne eksempelvis byde på:

  • Sokkel pudsning
  • Filtsning og farvefiltsning
  • Udskiftning af fuger
  • Rensning
  • Nye sålbænke, gesimser og murstens stik
  • Vandskuring

 

Vi kommer gerne ud til dig og besigtiger projektet

Hos Murermester Winsløw & Larsen tilbyder vi facaderenoveringer af parcelhuse, villaer, kontorbygninger og beboelsesejendomme mm., så kontakt os endeligt på tlf. 22 50 04 05 og hør nærmere, hvis din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig!

Vi vil også gerne hjælpe dig med forsikringsskader, badeværelser og sokkel pudsning

Top