Betontrapper og sokler

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Betontrapper og sokler

Vi har hos Trebbien Byg gennem tiden udført mange forskellige betontrapper og sokler til både ældre og nyere bygninger.  Vi har derfor stor ekspertise inden for almindelige betontrapper, betontrapper med fliser og reparationer til blandt andet kælderindgang og hovedør. Vi kan tilbyde vores ekspertise til private såvel som erhverv og ejendomsselskaber.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der egner sig bedst til ejendommen, kan vi i kraft af vores mangeårige erfaring rådgive dig til at få det resultat, der bedst matcher dine behov.

VI KOMMER GERNE RUNDT I HELE KØBENHAVN - OG LÆNGERE

Vi ønsker at være tilgængelig for alle. Derfor bestræber vi os på at være geografisk flexible. Vi har stor erfaring med opførsel af nyt badeværelse, og har opgaver både på Østerbro og Nørrebro i indre København samt på Amager. Derudover har vi også udført renovering af badeværelse i både Hellerup og på Frederiksberg. Det er derfor ingen begrænsning for os hvorend på Sjælland du bor. 

GODT HÅNDVÆRK

For os er godt håndværk og den pæne æstetiske finish to sider af samme sag. Derfor går du aldrig galt i byen, når du vælger Trebbien Byg som samarbejdspartner. 

Vi står altid klar til at hjælpe nye såvel som eksisterende kunder. 

Kontakt os med din forestående opgave, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat. Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig!

Vi tilbyder også professionelt facaderenovering

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Om du bor på Østerbro eller Nørrebro i København, på Amager, på Frederiksberg eller i Hellerup, så kan vi hjælpe jer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi kan træffes alle hverdage på telefon tlf. 22 50 04 05.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning