Sokkelpudsning

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Sokkelpudsning

rænger din bolig til en sokkelpudsning? Så kan vi hjælpe dig. Vi renoverer mange betontrapper eller sokler med sætningsrevner efter vinterens strabadser. Det kan være alt fra en ny sokkelpudsning til en samling med armeret stål, som er nødvendig for at løse problemet. Hvis du er i tvivl om skadens karakter og størrelse, er du altid mere end velkommen til at tage en snak med os. Så vil du have en kompetent fagmand med på råd. 

Vi rådgiver gerne og kommer ligeledes gerne ud til en inspektion af skadens omfang. Det indeholder naturligvis også et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Mange år i branchen

Hos Trebbien Byg får du en altid en kompetent og dygtig murer, til dit projekt hvad end det drejer sig om sokkelpudsning eller andre former for murerarbejde. Vi har nemlig mange års erfaring med alle former for murerarbejde. Vi har udført sokkelpudsning på mange huse og bygninger i hele København. Derudover er vi blandt andet også i Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og Amager, og hele området omkring Hellerup. 

Du kan derfor roligt lade os varetage din mureropgave uanset om det handler om sokkelpudsning eller noget andet.

Giv din bolig nyt liv med en sokkelpudsning

En sokkelpudsning er en renovering af selve soklen på et hus. Det visuelle udtryk der kommer med en pudsning af sokkel giver bygningen nyt liv og fremstår som ny. Selv, hvis der ikke er direkte skader på huset, så kan en sokkelpudsning få meget murværk til at se flere år nyere ud. Dit hus kan igen kom til at fremstå så godt som nyt. Den visuelle fremtoning af en bygnings fundament og sokkel skal helst være positiv. I og med at en sokkel er meget udsat, både for vind, vejr og saltning kan den hurtigt se slidt ud og blive slidt. Alt dette tager vi os gerne af og giver din sokkel nyt liv med en sokkelpudsning.

Nybyggeri

Trebbien Byg har gennem tiden udført mange forskellige betontrapper og sokler til nybyggeri både i form af fundablokke med armering eller sokler af lecablokke. I denne forbindelse slutter vi tit af med en sokkelpudsning, filtsning eller vandskuring alt efter kundens visuelle ønsker. Du dermed sikret både et stærkt og holdbart fundament og en sokkelpudsning. Som vil passe til husets udformning og giver en flot æstetisk udseende.

Uforpligtende og realistiske tilbud på pudsning af sokkel

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sokkelpudsning, nybyggeri eller andet murerarbejde i områderne omkring København nærmere bestemt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro, og Frederiksberg.

Hos Trebbien Byg sætter vi en ære i det gode håndværk, realistiske tilbud og konkurrencedygtige priser, så du slipper for de kedelige overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning