Send besked

Kontakt pil højre mod venstre

Murværk

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer

HVAD INDEBÆRER MURVÆRK?

Når der skal mures op, kan det være en stor fordel at have erfarne fagfolk til at stå for opgaven. Vælger du Trebbien Byg til at klare dine mureopgaver, garanterer vi et godt resultat. Resultatet har fokus på både holdbarhed, funktionalitet og en flot æstetisk finish. Dertil sikrer vi et effektivt arbejde med fordelagtige priser udført af udlærte fagfolk. Med fysiske lokaler både på Frederiksberg og i Brøndby har vi en central placering i forhold til vores kunder. Vi er derfor også i hele København, og vi kan nemt rykke ud til kunder både på Amager, Nørrebro, Østerbro og i Hellerup.

Det kan være fordelagtigt at bruge en murer til mange forskellige typer af opgaver. En murer kan både være med til at forlænge levetiden på din eksisterende bolig, såvel som være med til at bygge din fremtidige

Murværk

VI KLARER DET MESTE

Murværk
Arbejdsbilled
Arbejdsbilled

MANGE OPGAVETYPER - BLANDT ANDET NEDRIVNING AF MURVÆRK

Vi har en stor ekspertise inden for en bred vifte af opgaver. Hos Trebbien Byg ApS står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med diverse mureopgaver. Hvad end det drejer sig om læmure, reparation af murværk, udestuer, garager, en kogeø i køkkenet eller noget helt andet. Vi udfører mange forskellige opgaver og laver bl.a. også ofte opgaverne af følgende typer:

Ring og hør mere...

Vi står altid til rådighed, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud til fremtidige kunder. Står du foran et kommende byggeprojekt involverende murværk, og er du endnu ikke helt sikker på, hvordan du skal gå til det? Hos Trebbien Byg ApS giver vi råd og vejledning. Kontakt os på telefon 22 50 04 05 eller send os en mail til info@t-byg.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi tilbyder også sokkelpudsning

Arbejdsbilled

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  service finans logo

  VI ORDNER DIT BADEVÆRELSE MED BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning

  Skriv her eller ring 43 43 41 14