Send besked

Kontakt pil højre mod venstre

Facaderenovering i København

Her er nogle af vores arbejdsområder - vi har døgnvagt på telefon 22 50 04 05

Få et tilbud


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer

  HVAD ER FACADERENOVERING?

  Måske synes du, at facaden på dit hus halter. Udseendet på dit hus er vigtigt. Særligt facaden, for det er det førstehåndsindtryk, dine gæster får og måske en fremtidig mulig køber. Vi kan hjælpe med facaderenovering i København og Frederiksberg. Så hvis din bolig er placeret i disse områder, er du kommet til det rette sted.

  Du har måske lagt mærke til nogle revner i din facade? Eller der er måske plamager af puds der er begyndt at skalle af? Ikke nok med at disse typer problemer påvirker udseende på dit hus, kan du også påvirke isoleringsevnen. Facaden er, udover taget, den del af dit hus der oplever mest slid fra vind og vejr. Gennem tiden er det uundgåeligt at din facade vil opleve slid og vil derfor falme i farven. At få lavet en facaderenovering vil ikke kun gøre facaden pæn igen, men mindre skader vil også blive udbedret.

  Endnu en fordel ved at få lavet en facaderenovering, er at ejendomsværdien af din bolig vil stige. Og dette er selvfølgelig en fordel hvis du prøver at sælge.

  De fleste facader i Danmark er lavet af mursten, fibercement eller gasbeton, men det hyppigst anvendte materiale er dog mursten. Vi specialiserer os af denne grund primært med netop mursten, da det i langt de fleste tilfælde er det der er behov for.

  VI STÅR TIL RÅDIGHED UNDER HELE FORLØBET

  Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vi står klar til at vejlede dig igennem hele forløbet. Uanset om din facaderenovering omfatter mindre vedligeholdelse og en pudsning, eller en større renovering med eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer. Vi kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere ligeledes tilbyde nye vinduer, døre, sandblæsning, lift mm. i forbindelse med din facaderenovering, og vi kan endda skabe kontakten til kompetente arkitekter, ingeniører og lignende. 

  tagterrasse

  VI KOMMER GERNE RUNDT I HELE KØBENHAVN - OG LÆNGERE

  Er din facade slidt, revnet og mærket af vind og vejr, eller er du bare træt af din gamle facade? Hos Trebbien Byg har vi mange års erfaring inden for facaderenovering fra opgaver i hele København heriblandt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg.

  Vores facade renovering pris vil altid være beregnet ud fra omfanget af din opgave. Og vores tilbud vil være skræddersyet for at imødekomme dine behov. Så uanset om du ønsker en facade renovering, mindre reparationer eller hjælp til facade isolering, står vi klar til at hjælpe dig.

  tagterrasse
  Referencer facade
  Referencer facade

  GODT HÅNDVÆRK

  For os er godt håndværk og den pæne æstetiske finish to sider af samme sag. Derfor går du aldrig galt i byen, når du vælger Trebbien Byg som samarbejdspartner. 

  Vi står altid klar til at hjælpe nye såvel som eksisterende kunder. 

  Kontakt os med din forestående opgave. Så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat. Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig!

  PROFESSIONEL OG GRATIS BESIGTIGELSE

  Har du en nedslidt facade og har du svært ved at se muligheder, nødvendige reparationer eller noget helt tredje? Så kan du være ganske rolig. Vi tilbyder nemlig gratis vurdering og besigtigelse. En af vores professionelle fagfolk kommer ud til dig og besigtiger din facades tilstand og rådgiver omkring mulighederne i en facaderenovering. Til sidst vil vi komme med et overslag på en pris og et uforpligtende tilbud. 

  FACADE RENOVERING PRIS

  Der er dog særlige tilfælde hvor der vil være elementer på din facade, der kan påvirke vores pris. Vores facade renovering pris vil afhænge af omfanget på din opgave, samt hvilken type hjælp du har behov for. Der er særlige tilfælde hvor der vil være elementer på din facade, der kan påvirke vores facade renovering pris. Har facaden på din bolig meget udsmykning, kan dette have en stor indflydelse på hvor lang tid det vil tage os at udføre vores facade renovering. Dette vil derfor også have en indflydelse på prisen vi tilbyder.

  Ligeledes vil din facades stand have en enorm betydning på prisen. Ser vi store mængder af revner, huller og andre skader, vil det ligeledes kræve flere materialer og tid at udbedre disse. Vi anbefaler derfor altid at fortælle os om standen på din facade når du ønsker vores hjælp.

  Er dette tilfældet, er der visse faktorer og områder der skal udbedres inden vi kan starte på den reelle facade renovering. Dette vil derfor også påvirke prisen.
  Er facaden i ekstrem dårlig stand, kan det være nødvendigt at sikre facadens stabilitet før vores facade renovering kan begynde. I disse situationer anbefaler vi at du får foretaget en murer-facaderenovering. Her vil en af vores dygtige murere gennemgå murværket for ende til anden, for at vurdere hvilke områder der kræver reparationer før en facade renovering kan finde sted.

  Ligegyldigt størrelsen eller omfanget af dit behov, skal du dog altid være sikker på to ting når du beder os om hjælp. Hos Trebbien Byg er vores priser altid konkurrencestærke og gennemsigtig, så du ved altid hvad du betaler for. Uanset om du ønsker hjælp til facade beklædning, facade isolering eller facade renovering.

  VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN FACADERENOVERING?

  Hos Trebbien Byg tilbyder vi facaderenoveringer af parcelhuse, villaer, kontorbygninger og beboelsesejendomme mm., så kontakt os endeligt på tlf. 22 50 04 05 eller info@t-byg.dk og hør nærmere, hvis din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

  Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig med din facaderenovering!

  Vi vil også gerne hjælpe dig med forsikringsskaderbadeværelser og sokkel pudsning

  Arbejdsbilled

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Service Finans

   Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

   service finans logo

   VI bygger med BYG GARANTI

   Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

   Forsikringsskader
   Fugereparationer
   Pudsning og filtsning

   Skriv her eller ring 43 43 41 14