Facaderenovering i København

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

VI STÅR TIL RÅDIGHED UNDER HELE FORLØBET

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vi står klar til at vejlede dig igennem hele forløbet, uanset om din facaderenovering omfatter mindre vedligeholdelse og en pudsning, eller en større renovering med eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer. Vi kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere ligeledes tilbyde nye vinduer, døre, sandblæsning, lift mm. i forbindelse med din facaderenovering, og vi kan endda skabe kontakten til kompetente arkitekter, ingeniører og lignende. 

VI KOMMER GERNE RUNDT I HELE KØBENHAVN - OG LÆNGERE

Er din facade slidt, revnet og mærket af vind og vejr, eller er du bare træt af din gamle facade? Hos Trebbien Byg har vi mange års erfaring inden for facaderenovering fra opgaver i hele København heriblandt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg.

Referencer facade
Referencer facade

GODT HÅNDVÆRK

For os er godt håndværk og den pæne æstetiske finish to sider af samme sag. Derfor går du aldrig galt i byen, når du vælger Trebbien Byg som samarbejdspartner. 

Vi står altid klar til at hjælpe nye såvel som eksisterende kunder. 

Kontakt os med din forestående opgave, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat. Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig!

Vi tilbyder også professionelt facaderenovering

PROFESSIONEL OG GRATIS BESIGTIGELSE

Har du en nedslidt facade og har du svært ved at se muligheder, nødvendige reparationer eller noget helt tredje? Så kan du være ganske rolig. Vi tilbyder nemlig gratis vurdering og besigtigelse. En af vores professionelle fagfolk kommer ud til dig og besigtiger din facades tilstand og rådgiver omkring mulighederne i en facaderenovering. Til sidst vil vi komme med et overslag på en pris og et uforpligtende tilbud. 

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN FACADERENOVERING?

Hos Trebbien Byg tilbyder vi facaderenoveringer af parcelhuse, villaer, kontorbygninger og beboelsesejendomme mm., så kontakt os endeligt på tlf. 22 50 04 05 og hør nærmere, hvis din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Med mange tilfredse kunder i København, bl.a. omkring Hellerup, Amager, Nørrebro og Frederiksberg, så kan vi også hjælpe dig med din facaderenovering!

Vi vil også gerne hjælpe dig med forsikringsskaderbadeværelser og sokkel pudsning

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning