Pudsning og filtsning

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Pudsning og filtsning

Pudsning og filtsning kan være en fordel, når en skadet mur skal repareres, hvis der er skader i fugerne, eller hvis stenenes overflade er begyndt at skalle af.

Derudover giver en pudsning en rigtig flot finish og får murværket til at fremstå som nyt. Det giver et resultat, som du kan være stolt over at vise frem, og som du selv kan glæde dig over at komme hjem til. 

Kontakt os i dag, hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Pudsning og filtsning og Tagarbejde

GRUNDIGHED OG GOD SERVICE

Her hos Trebbien Byg klarer vi langt de fleste opgaver. Gennem tiden har vi hjulpet mange kunder til et holdbart og flot murværk – altid med udgangspunkt i deres ønsker og behov.

Vores murere er faguddannede og har stor ekspertise inden for branchen. Grundighed og god service er nøgleord hos os ved både små og store projekter. 

Læs blandt andet om at få bygget et nyt badeværelse. 

Uforpligtende tilbud

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en sokkelpudsning, nybyggeri eller andet murerarbejde i områderne omkring København. Nærmere bestemt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro, og Frederiksberg.

Hos Trebbien byg sætter vi en ære i det gode håndværk, realistiske tilbud og konkurrencedygtige priser. Så du slipper for de kedelige overraskelser i dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning