Tagarbejde

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Tagarbejde

Trebbien Byg er en alsidig virksomhed, når det kommer til tagarbejde. Vi støber fundamentet til din nye tagterrasse, pudser gavlen og restaurerer tagkonstruktioner. 

Tagarbejde
Pudsning og filtsning og Tagarbejde

Kontakt os for nyt tag

Er tiden kommet til et helt nyt tag, står vi også til rådighed. Altid med fokus på kvalitet og holdbare løsninger. Skal tagetagen udnyttes til beboelse, har vi erfaringen, der sikrer et godt og holdbart resultat. Vi kan blandt andet isolere gavl og tag, opmure vægge og opsætte kviste, så du får mere plads.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – og arbejdet er naturligvis altid færdigt til aftalt tid.

Uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sokkelpudsning, nybyggeri eller andet murerarbejde i områderne omkring København nærmere bestemt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro, og Frederiksberg.

Hos Trebbien Byg sætter vi en ære i det gode håndværk, realistiske tilbud og konkurrencedygtige priser, så du slipper for de kedelige overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning