Om os - Trebbien Byg

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Om os - murermester Winsløw

Lars gik i lære som murer i 1996 og blev udlært i 2000. Herefter arbejdede han som murersvend i forskellige firmaer, indtil han startede op som selvstændig i 2009. Idag består firmaet af 5 mand. Vi udfører mange mureropgaver professionelt for dig, og vi kan nævne badeværelser, facaderenoveringer, sokkelpudsning, reparationer, tagarbejde samt betontrapper, som en del af vores kompetencer.
i 2020 blev Murermester Winsløw en del af Trebbien Byg.  

Lav pris - tilfredse kunder

Vi prøver at holde prisen på vores arbejde så lavt vi kan, men oplever desværre at andre er betydeligt billigere end os. Dette skyldes at disse firmaer ofte skriver ekstra regninger til deres kunder undervejs i processen. Disse kedelige overraskelser vil vi gerne undgå, så vi går meget op i at være ærlige omkring hvad arbejdet indebærer. Af denne årsag er vi meget grundige i tilbudsperioden og gør alt hvad vi kan, for at få det hele med, så vi netop undgår at sende ekstra regninger. Dette betyder dog også at vores udbudspris nogle gang er højere end andres. Vi sætter stor pris på tilbagemelding på vores tilbud og feedback på det færdige arbejde.

Sikkerhed & kvalitet

I Trebbien Byg arbejder vi altid ud fra sikkerhedsstyrelsens krav til autoriseret byggearbejde samt vores egne høje krav til sikkerhed og kvalitet.

Alle opgaver dokumenteres grundigt, og inden aflevering gennemgås arbejdet iht. vores slutkontrol.

Garanti ordning

Vi er medlem af Buy garanti, der giver vores kunder tryghed og garanti for det arbejde, vi udføre. Buy garanti har lavet garantiordning for tømre og mure, der dækker udgifter op til og med kr. 150.000,00 inkl. moms.

Arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø giver en bedre arbejdsproces og derved et bedre resultat. Derfor sætter vi hos Trebbien Byg, vores medarbejders arbejdsmiljø I højsædet.

Miljøpolitik

Vores miljøledelsessystem udvikles hele tiden, så vi dels overholder den gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning, dels gennemfører andre tiltag.

Håndteringen af systemet er en del af vort kvalitetssikringssystem, hvor vi blandt andet arbejder med at: