Flisearbejde

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

PROFESSIONELT FLISEARBEJDE I KØBENHAVN

Er du ved at bygge nyt badeværelse eller bryggers, eller trænger dit køkken til en renovering? En ny flisebelægning kan give nyt liv til din bolig, og der kan være mange både praktiske og dekorative årsager til at vælge en flisebelægning frem for andre materialer. Er du selv fiks på fingrene, og vil du gerne gøre noget af arbejdet selv? Ved udskiftning af fliser kan du vælge selv at stå for nedrivning af dine gamle fliser, og så klarer vi opsætningen af de nye. På denne måde kan du spare lidt på regningen og selv give en hånd med i processen.

Flisearbejde

FLISEARBEJDE

Hos Trebbien Byg udfører vi alt inden for flisearbejde. Vi er specielt vant til at udføre følgende opgaver:

Flisearbejde

HVILKEN TYPE FLISEARBEJDE ØNSKER DU?

Dertil er det med flisebelægninger nemt for dig selv at sætte et personligt præg på dit hjem. Du kan vælge mellem utallige forskellige slags fliser; farvede, mønstrede, enkle, glatte eller strukturerede. Dertil kan du vælge fliser i mange forskellige materialer, herunder bl.a.:

UTALLIGE MULIGHEDER VED FLISEBELÆGNING

Der kan være mange fordele ved at vælge flisebelægninger mange steder i huset. Både i dit køkken og bryggers, hvor der tit kan blive spildt madrester eller komme aftryk fra beskidte støvler, gør fliser rengøringen nem, og de kræver ikke den store vedligeholdelse. Dertil fungerer flisegulv rigtig godt sammen med gulvarme, og man mærker nemt, hvordan varmen effektivt fordeler sig i rummet. Du kan vælge flisebelægninger af mange forskellige, både praktiske og dekorative, årsager. Flere af de praktiske årsager såsom nem rengøring og vedligehold har vi allerede nævnt.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Om du bor på Østerbro eller Nørrebro i København, på Amager, på Frederiksberg eller i Hellerup, så kan vi hjælpe jer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi kan træffes alle hverdage på telefon tlf. 22 50 04 05.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning