Send besked

Kontakt pil højre mod venstre

Flisearbejde

Vi løser dit flisearbejde i København og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Få et tilbud


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer

  PROFESSIONELT FLISEARBEJDE I KØBENHAVN

  Er du ved at bygge nyt badeværelse eller bryggers, eller trænger dit køkken til en renovering? En ny flisebelægning kan give nyt liv til din bolig, og der kan være mange både praktiske og dekorative årsager til at vælge en flisebelægning frem for andre materialer. Er du selv fiks på fingrene, og vil du gerne gøre noget af arbejdet selv?

  Ved udskiftning af fliser kan du vælge selv at stå for nedrivning af dine gamle fliser, og så klarer vi opsætningen af de nye. På denne måde kan du spare lidt på regningen og selv give en hånd med i processen.

  Referencer fliser

  FLISEARBEJDE

  Hos Trebbien Byg udfører vi alt inden for flisearbejde. Vi er specielt vant til at udføre følgende opgaver:

  Fliser

  INDENDØRS FLISEARBEJDE

  Hos Trebbien byg er vi eksperter i indendørs flisearbejde. Uanset om du ønsker at få udført flisearbejde til et nyt gulv, eller om du har behov for at få opsat klinker på dit badeværelse eller i dit bryggers.

  Udover at hjælpe dig med selve flisearbejdet, står vi også klar til at hjælpe dig med udvælgelsen af de rette fliser eller klinker. Dette har nemlig stor betydning for det endelige resultat. Fliser og klinker giver ikke kun det ønskede udtryk, men hjælper også med beskyttelsen af væggen eller gulvet. Det er derfor utroligt vigtigt, at du får valgt de rette fliser til det rette formål.

  Og som din murer til flisearbejde står vi altid klar til at hjælpe med vejledning og rådgivning. Med vores hjælp kan du glæde dig over fliser og klinker der vil være holdbare og prydende, og vores priser på flisearbejde vil ligeledes kunne bringe et smil frem på din læbe.

  UDENDØRS FLISEARBEJDE

  Udendørs fliser vil normalt opleve mere slid fra vind og vejr end fliserne indenfor. Yderligere kan udendørs flisearbejde bruges til at optimere dine udendørs arealer, så du får den bedste bruge ud af disse.
  Uanset om der er tale om et behov for at få udført flisearbejde til private boliger eller til erhverv eller foreninger, er optimalt udført flisebelægning altid en fordel. Om du har et ønske om at få lagt en ny gårdhave eller en hyggekrog hvor du kan nyde solnedgangen, står vi klar til at hjælp med flisearbejde.

  Når du har brug for udendørs flisearbejde i København, er der normalvis et ønske om at få udnyttet et udendørsareal bedst muligt. Og da vi ofte ser begrænset plads i byen, kan flisebelægning gøre en kæmpe forskel. Når du beder os om hjælp med flisearbejde i København, vil vores resultater skabe nye brugsmuligheder for dine udendørs arealer.


  Yderligere kan flisearbejde skabe et helt nyt udtryk og udseende. Derfor er der også mange aspekter du skal tage højde for. Kvaliteten på fliserne, størrelsen og formen, samt farven har alle en vigtig rolle at spille i forbindelse med det endelige udseende. For eksempel kan du have et ønske om at få lavet en terrasse der passer til resten af huset.

  Vores kendskab og erfaringer med udendørs flisearbejde, har givet os unik viden om arbejdet, samt hvordan de bedste resultater opnås. Dermed kan vi også tilbyde sublim vejledning og rådgivning når det kommer til materialevalg, form, mønstre og lignende aspekter. Og vores priser på flisearbejde vil altid være konkurrencestærke og gennemsigtige.

  Firmabil

  HVILKEN TYPE FLISEARBEJDE ØNSKER DU?

  Dertil er det med flisebelægninger nemt for dig selv at sætte et personligt præg på dit hjem. Du kan vælge mellem utallige forskellige slags fliser; farvede, mønstrede, enkle, glatte eller strukturerede. Dertil kan du vælge fliser i mange forskellige materialer, herunder bl.a.:

  UTALLIGE MULIGHEDER VED FLISEBELÆGNING

  Der kan være mange fordele ved at vælge flisebelægninger mange steder i huset. Både i dit køkken og bryggers, hvor der tit kan blive spildt madrester eller komme aftryk fra beskidte støvler, gør fliser rengøringen nem, og de kræver ikke den store vedligeholdelse. Dertil fungerer flisegulv rigtig godt sammen med gulvarme, og man mærker nemt, hvordan varmen effektivt fordeler sig i rummet.

  Du kan vælge flisebelægninger af mange forskellige, både praktiske og dekorative, årsager. Flere af de praktiske årsager såsom nem rengøring og vedligehold har vi allerede nævnt.

  KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Om du bor på Østerbro eller Nørrebro i København, på Amager, på Frederiksberg eller i Hellerup, så kan vi hjælpe jer.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Vi kan træffes alle hverdage på telefon tlf. 22 50 04 05. Du har også mulighed for at kontakte os ved at skrive til info@t-byg.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.

  Vi glæder os til at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

  Arbejdsbilled

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Service Finans

   Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

   service finans logo

   VI bygger med BYG GARANTI

   Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

   Forsikringsskader
   Fugereparationer
   Pudsning og filtsning

   Skriv her eller ring 43 43 41 14