Badeværelse

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Professionel rådgivning til opførelsen af dit badeværelse

Vi er selvfølgelig behjælpelige med professionel rådgivning vedrørende valg af materialer og indretning. Desuden hjælper vi jer gerne med at vurdere, om I kan få et større badeværelse ved f.eks. at inddrage et mindre tilstødende areal af lejligheden. Vi leverer oftest alt materiale til arbejdet, men hvis du selv ønsker at indkøbe fliser til dit nye badeværelse, er du naturligvis velkommen til det.

VI KLARER DET MESTE

Badeværelse
Badeværelse

VI KOMMER GERNE RUNDT I HELE KØBENHAVN - OG LÆNGERE

Vi ønsker at være tilgængelig for alle. Derfor bestræber vi os på at være geografisk fleksible. Vi har stor erfaring med opførsel af nyt badeværelse, og har opgaver både på Østerbro og Nørrebro i indre København samt på Amager. Derudover har vi også udført renoveringer i både Hellerup og på Frederiksberg. Det er derfor ingen begrænsning for os hvor end på Sjælland du bor. 

FÅ ET SAMLET TILBUD PÅ DIT BADEVÆRELSE

Det kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i en renovering af sit badeværelse, fordi det involverer så mange forskellige fagfolk. Vi står gerne for totalentreprisen på dit badeværelse og kan give dig et samlet tilbud på et færdigt projekt. Vi har et bredt samarbejde med relevante, dygtige og kompetente fagfolk, herunder elektrikere, VVS’ere, tømrere, malere og glarmestre, og sørger dermed for alle dele af projektet fra start til slut. Vi er din garanti for det professionelle resultat!  

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Om du bor på Østerbro eller Nørrebro i København, på Amager, på Frederiksberg eller i Hellerup, så kan vi hjælpe jer med jeres nye badeværelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis du skal have nyt badeværelse.

Vi kan træffes alle hverdage på telefon tlf. 22 50 04 05.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI ORDNER DIT BADEVÆRELSE MED BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning