Send besked

Kontakt pil højre mod venstre

Badeværelser

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Få et tilbud


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer

  Hvorfor er badeværelset vigtigt?

  Badeværelset er et af de vigtigste rum i boligen. Det kan være at du bruger badeværelset flere gange i løbet af din hverdag, især morgen og aftentimer. Det er derfor sikkert vigtigt for dig, at du har et rent og flot badeværelse i god stand. Mere til kan det også være vigtigt, at ens badeværelse er indrettet lækkert, så det også er nydeligt for dine gæster.

  Professionel rådgivning til opførelsen af dit badeværelse

  Vi er selvfølgelig behjælpelige med professionel rådgivning vedrørende valg af materialer og indretning. Desuden hjælper vi jer gerne med at vurdere, om I kan få et større badeværelse ved f.eks. at inddrage et mindre tilstødende areal af lejligheden. Vi leverer oftest alt materiale til arbejdet, men hvis du selv ønsker at indkøbe fliser til dit nye badeværelse, er du naturligvis velkommen til det. Med Trebbien Byg som din samarbejdspartner er du sikker på sublime resultater.

  Det rette badeværelse

  Sanitet er vigtigt for sundheden. Og der for har dit badeværelse en unik værdig, betydning og rolle i hjemmet. Ligeledes er badeværelset en af de områder i dit hjem, hvor flest forskellige aktivitet finder sted. Der er en essentiel del af din bolig, og stor del af pleje og vedligeholdese af dig selv finder sted her. Det er derfor vigtigt, at dit badeværelse indeholder alle de rette komponenter og elementer, der tillader dig at følge den rutine der skaber de bedste resultater for dig. Om du har et en stor brusekabine, plads til rengøring eller tøjvask eller noget tredje, får du med vores hjælp skabt dit drømme badeværelse.

  Når vi indgår et samarbejde, baserer vi vores planlægning og udførslen af opgaven på dine behov og krav. Vi sørger for, at du gennem hele processen kan følge med i udviklingen. Vores erfaringer fortæller os nemlig, at de bedste resultater opstår, når der er gennemsigtighed og en fællesforståelse for arbejdet. Og da badeværelset for mange er et meget personligt og privat område, er det vigtigt at dette kommer til udtryk. Behov og brug af badeværelset varierer fra husstand til husstand. Dog skal du altid være sikker på, at du med vores hjælp vil få det rette badeværelse i dit hjem.

  Referencer badeværelse

  Nyt badeværelse?

  Hvis du har en hustand med flere familiemedlemmer, kan det være besværligt at alle skal kæmpe om de samme faciliteter. Det kan af den grund være vigtigt for dig at få skabt et nyt badeværelse, der passer til din bolig.

  På den måde, behøver de forskellige familiemedlemmer og gæster i hjemmet, ikke vente på et ledigt badeværelse. De kan nu benytte et andet badeværelse i boligen, som er lige så anvendeligt.

  Overvejer du at få konstrueret et lækkert nyt badeværelse, så er vi de helt rigtigt til opgave. Vi er en murervirksomhed, der har mange års erfaring med alt indenfor murerarbejde.

  Du kan derfor regne med, at vi leverer et godt stykke kvalitets arbejde. Vi er altid klar til at hjælpe dig med det projekt, du skal have ordnet i din bolig.

   

  Renovering af badeværelset?

  Det kan også være at du ikke har behov for den helt store konstruktion i boligen, men måske en mindre renovering af badeværelset, så dit badeværelse bliver mere moderne og lækkert. Nogle gange kan en hel ny indretning i badeværelset, gøre en stor forskel i boligen. Du har derfor mulighed for, at moderne ser alt i dit badeværelse.

  Vi kan hjælpe dig med, at få dit drømmebadeværelse uden den helt store ombygning. Dette kunne være nyt interiør, nyt badekar eller ophæng til badeværelset. Vi er også klar på at lægge nye fliser til badeværelset, som kan gøre dit badeværelse endnu mere moderne og stilrent.

  Vores erfaren murer står altid klar til at hjælpe, vi kan rådgive og vejlede dig gennem hele processen. Ønsker du at vide mere og nyt badeværelse, renovering eller generelt om mureropgaver du skal have løst, så kontakt os på vores telefon nummer 22 50 04 05.

  Referencer brusekabine
  Badeværelse

  Fliser til badeværelset

  Fliser spiler en stor rolle i forhold til indretningen af badeværelset, da fliserne er med til at gøre badeværelset mere lækkert. Når du skal have lavet nye fliser til badeværelset, er det vigtigt at du har gjort dig overvejelser i, hvilke typer fliser du skal have. Det er også vigtigt at du har overvejet om dit badeværelse skal dækkes med fliser på gulvet, væggene eller begge dele.

  Fliser kommer i forskellige størrelser og former, det er derfor vigtigt, at vi kender størrelsen på dit badeværelse, så vi har en ide om de arealer vi arbejder med. Vi er en murervirksomhed, bestående af en række dygtige murermestre, med mange års erfaring.

  Vi står derfor altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får de helt rigtige fliser til dit badeværelse. Vi kan sammen finde fliser af god kvalitet, der passet netop til dit badeværelse og din stil. Ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os på 22 50 04 05.

  Mand med ryggen til - firma logo

  VI KLARER DET MESTE

  Mand med ryggen til - firma logo
  Badeværelse

  VI KOMMER GERNE RUNDT I HELE KØBENHAVN - OG LÆNGERE

  Vi ønsker at være tilgængelig for alle. Derfor bestræber vi os på at være geografisk fleksible. Vi har stor erfaring med opførsel af nyt badeværelse, og har opgaver både på Østerbro og Nørrebro i indre København samt på Amager. Derudover har vi også udført renoveringer i både Hellerup og på Frederiksberg. Det er derfor ingen begrænsning for os hvor end på Sjælland du bor. 

  FÅ ET SAMLET TILBUD PÅ DIT BADEVÆRELSE

  Det kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i en renovering af sit badeværelse, fordi det involverer så mange forskellige fagfolk. Vi står gerne for totalentreprisen på dit badeværelse og kan give dig et samlet tilbud på et færdigt projekt. Vi har et bredt samarbejde med relevante, dygtige og kompetente fagfolk, herunder elektrikere, VVS’ere, tømrere, malere og glarmestre, og sørger dermed for alle dele af projektet fra start til slut. Vi er din garanti for det professionelle resultat!  

  KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Om du bor på Østerbro eller Nørrebro i København, på Amager, på Frederiksberg eller i Hellerup, så kan vi hjælpe jer med jeres nye badeværelse.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis du skal have nyt badeværelse.

  Vi kan træffes alle hverdage på telefon tlf. 22 50 04 05. Du har også mulighed for at kontakte os på info@t-byg.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Arbejdsbilled

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Service Finans

   Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

   service finans logo

   VI ORDNER DIT BADEVÆRELSE MED BYG GARANTI

   Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

   Forsikringsskader
   Fugereparationer
   Pudsning og filtsning

   Skriv her eller ring 43 43 41 14