Små tilbygninger

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Vi er tovholdere på projektet

Hos Trebbien Byg kan vi være behjælpelig i alle dele af processen. Vi er tovholdere og sørger for at tage hånd om det hele fra start til slut. Det er din garanti for, at kvaliteten er i top, og at tidsplanen overholdes.

På den måde slipper du også for at bekymre dig om projektets forløb og skal blot glæde dig til at se det færdige resultat.

Kompetent rådgivning

Vi har stor erfaring med mange forskellige små tilbygninger. Fra garager til carporte, facader og badeværelser. Derfor kan vi tilbyde kompetent rådgivning, uanset hvilken tilbygning du påtænker at få udført. 

Vi tilbyder også sokkelpudsning til en god pris.

Uforpligtende tilbud

Om du bor på Østerbro eller Nørrebro i København, på Amager, på Frederiksberg eller i Hellerup, så kan vi hjælpe jer med jeres næste projekter.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi kan træffes alle hverdage på telefon tlf. 22 50 04 05.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning