Send besked

Kontakt pil højre mod venstre

Reparationer

Vi løser alle opgaver og reparationer i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer

Stormskader:

Kommer Bodil eller hendes venner forbi, er vi også klar til udrykning. Vi har et godt samarbejde med stillads eller lift til hurtig udrykning. Vi kender også en der sælger brugte tegl til formålet, så taget kan ligne sig selv igen.

Referencer tilbygning og reparation
Reparation

Sætningsrevner:

Er der revner i murværket eller soklen, udbedre vi det. Det forgår med armeret stål. Det er lidt ligesom at sy et sår sammen med tråd.

Skal muren repareres? Læs mere om murværk her. 

Uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sokkelpudsning, nybyggeri eller andet murerarbejde i områderne omkring København nærmere bestemt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro, og Frederiksberg.

Hos Trebbien Byg vi en ære i det gode håndværk, realistiske tilbud og konkurrencedygtige priser, så du slipper for de kedelige overraskelser.

Arbejdsbilled

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  service finans logo

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning

  Skriv her eller ring 43 43 41 14