Send besked

Kontakt pil højre mod venstre

Arbejdsområder

Her er nogle af vores arbejdsområder - vi har døgnvagt på telefon 22 50 04 05

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer

Om murermester Winsløv

Lars gik i lære som murer i 1996 og blev udlært i 2000. Herefter arbejdede han som murersvend i forskellige firmaer, indtil han startede op som selvstændig i 2009. Idag består firmaet af 4-6 mand. Vi udfører mange murerudgaver professionelt for dig, og vi kan nævne badeværelserfacaderenoveringersokkelpudsningreparationertagarbejde samt betontrapper, som en del af vores kompetencer og arbejdsområder.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Lav pris - tilfredse kunder

Vi prøver at holde prisen på vores arbejde så lavt vi kan, men oplever desværre at andre er betydeligt billigere end os. Dette skyldes at disse firmaer ofte skriver ekstra regninger til deres kunder undervejs i processen. Disse kedelige overraskelser vil vi gerne undgå, så vi går meget op i at være ærlige omkring hvad arbejdet indebærer. Af denne årsag er vi meget grundige i tilbudsperioden og gør alt hvad vi kan, for at få det hele med, så vi netop undgår at sende ekstra regninger.

Dette betyder dog også at vores udbudspris nogle gang er højere end andres. Vi sætter stor pris på tilbagemelding på vores tilbud og feedback på det færdige arbejde.

Uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, så skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi står klar med god og kyndig rådgivning, før du kaster dig ud i dit projekt. Ring til os eller udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig.

Arbejdsbilled

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  service finans logo

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning

  Skriv her eller ring 43 43 41 14