Murermester Winsløw ApS / Hovedentreprenør - Anmeld os på Google

RING: 2250 0405

SOKKELPUDSNING

Trænger din bolig til en sokkelpudsning? Så kan vi hjælpe dig. Vi renoverer mange betontrapper eller sokler med sætningsrevner efter vinterens strabadser. Det kan være alt fra en ny sokkelpudsning til en samling med armeret stål, som er nødvendig for at løse problemet. Hvis du er i tvivl om skadens karakter og størrelse, er du altid mere end velkommen til at tage en snak med os, hvis du vil have en kompetent fagmand med på råd. 

Vi rådgiver gerne og kommer ligeledes gerne ud til en inspektion af skadens omfang som naturligvis også indeholder et uforpligtende tilbud på opgaven. 

 

Mange år i branchen

Hos Murermester Winsløw får du en altid en kompetent og dygtig murer, til dit projekt hvad end det drejer sig om sokkelpudsning eller andre former for murerarbejde. Vi har nemlig mange års erfaring med alle former for murerarbejde. Vi har udført sokkelpudsning på mange huse og bygninger i hele København, blandt andet Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og Amager, ligesom vi ligeledes dækker hele området omkring Hellerup. 

Du kan derfor roligt lade os varetage din mureropgave uanset om det handler om sokkelpudsning eller noget andet.

 

Giv din bolig nyt liv med en sokkelpudsning

En sokkelpudsning er en renovering af selve soklen på et hus. Det visuelle udtryk der kommer med en pudsning af sokkel giver bygningen nyt liv og fremstår som ny. Selv, hvis der ikke er direkte skader på huset, så kan en sokkelpudsning få meget murværk til at se flere år nyere ud, og dit hus kan igen kom til at fremstå så godt som nyt. Den visuelle fremtoning af en bygnings fundament og sokkel skal helst være positiv og i og med at en sokkel er meget udsat, både for vind, vejr og saltning kan den hurtigt se slidt ud og blive slidt. Alt dette tager vi os gerne af og giver din sokkkel nyt liv med en sokkelpudsning.

 

Nybyggeri

Murermester Winsløw & Larsen har gennem tiden udført mange forskellige betontrapper og sokler til nybyggeri både i form af fundablokke med armering eller sokler af lecablokke. I denne forbindelse slutter vi tit af med en sokkelpudsning, filtsning eller vandskuring alt efter kundens visuelle ønsker. Du ermed sikret både et stærkt og holdbart fundament og en sokkelpudsning der passer til husets udformning og giver en flot æstetisk udseende.

 

Uforpligtende og realistiske tilbud på pudsning af sokkel

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sokkelpudsning, nybyggeri eller andet murerarbejde i områderne omkring København nærmere bestemt Hellerup, Amager, Nørrebro, Østerbro, og Frederiksberg.

Hos Winsløw & Larsen sætter vi en ære i det gode håndværk, realistiske tilbud og konkurrencedygtige priser, så du slipper for de kedelige overraskelser.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere om sokkelpudsning

Kontakt os på mobil tlf. 22 50 04 05 så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan skabe det bedst mulige resultat. Vi har udført sokkelpudsning for mange tilfredse kunder i København, blandt andet omkring Hellerup, Amager, Nørrebro og Frederiksberg, så vi kan med garanti også hjælpe dig!

 

Vi udfører også facaderenovering, badeværelser og tagarbejde

 

Sokkelpudsning tilbydes i København, Østerbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg og omegn

 

Fra vores base på Frederiksberg i København har vi hjulpet mange med en sokkelpudsning både på Østerbro, Nørrebro, Amager og i Hellerup.

 

Top