Hvad indebærer murværk?

Når der skal mures op, kan det være en stor fordel at have erfarne fagfolk til at stå for opgaven. Vælger du Trebbien Byg til at klare dine mureopgaver, garanterer vi et resultat, der har fokus på både holdbarhed, funktionalitet og en flot æstetisk finish. Dertil sikrer vi et effektivt arbejde med fordelagtige priser udført af udlærte fagfolk. Med fysiske lokaler både på Frederiksberg og i Brøndby har vi en central placering i forhold til vores kunder i hele København, og vi kan nemt rykke ud til kunder både på Amager, Nørrebro, Østerbro og i Hellerup.

Det kan være fordelagtigt at bruge en murer til mange forskellige typer af opgaver, og en murer kan både være med til at forlænge levetiden på din eksisterende bolig, såvel som være med til at bygge din fremtidige. Vi udfører ofte opgaver af følgende typer:

  • Ældre bygninger: Ved ældre bygninger kan dele af fugemassen som resultat af vejrets slid godt forsvinde lidt med tiden, hvilket kan give utætheder. Derfor er det ofte en rigtig god idé at få foretaget en omfugning. Ved en omfugning er det kun fugemassen, der udskiftes. Det giver huset en skarp finish og en fornyet isolering, uden at det bryder for meget med de gamle murstens charme.
  • Reparationer: Det er ikke altid kun ældre bygninger, der kan trænge til reparationer. Selv nyere bygninger kan være udsat for stormskader, vandskader eller andre ting, hvor det er nødvendigt at foretage reparationer af den ene eller anden slags.

Mange opgavetyper - Blandt andet nedrivning af murværk

Vi har en stor ekspertise inden for en bred vifte af opgaver. Hos Trebbien Byg ApS står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med diverse mureopgaver, hvad end det drejer sig om læmure, reparation af murværk, udestuer, garager, en kogeø i køkkenet eller noget helt andet. Vi udfører mange forskellige opgaver og laver bl.a. også ofte opgaverne af følgende typer:

  • Nedrivning af væg
  • Gipsvæg
  • Bræddevægge

Vi står altid til rådighed, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud til fremtidige kunder. Står du foran et kommende byggeprojekt involverende murværk, og er du endnu ikke helt sikker på, hvordan du skal gå til det? Hos Trebbien Byg ApS giver vi råd og vejledning. Kontakt os på telefon 22 50 04 05 eller send os en mail til info@t-byg.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi tilbyder også sokkelpudsning

Ring til dit lokale murerfirma

Vores murerfirma har adresse på Frederiksberg, og herfra
sender vi gerne en dygtig murer ud til udførsel af
murerarbejde på både Østerbro og Nørrebro i København,
på Amager og i Hellerup.