Referencer badeværelse

Vi løser alle opgaver i københavn og omegn - Skal du have løst en opgave så ring til os - 22 50 04 05

Referencer badeværelse

Vi laver mange forskellige størrelse badeværelser både på deres eksisterende placering, samt inddrager nye arealer for større badeværelser.
Vi laver også reparationer såsom flise- eller fugereparationer. 

Vi tager også gerne hovedentreprisen, så vi kan levere et færdig badeværelse inkl. el, vvs, tømrer, maler og evt. glarmester. Så skal I ikke selv, til at finde andre håndværkere og bruge tid på det.

Vi skaffer gerne de fliser I ønsker, men I er også selv velkomne til at skaffe dem hvis I hellere vil det.

I opstartsfasen ville vi typisk finde en dag for besigtigelse af opgaven. Til mødet vil vi som regel tage en vvs’er og nogle gange en elektriker med for at få en god dialog om opgaven og et godt overblik fra start – og hvis kaffe tilbydes siger vi gerne ja tak.

Referencer badeværelse
Referencer badeværelse

GRUNDIGHED OG GOD SERVICE

Her hos Trebbien Byg klarer vi langt de fleste opgaver. Gennem tiden har vi hjulpet mange kunder til et holdbart og flot murværk – altid med udgangspunkt i deres ønsker og behov.

Vores murere er faguddannede og har stor ekspertise inden for branchen. Grundighed og god service er nøgleord hos os ved både små og store projekter.

Læs blandt andet om at få bygget et nyt badeværelse. 

Uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, så skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi står klar med god og kyndig rådgivning, før du kaster dig ud i dit projekt. Udfyld formularen herunder – så tager vi kontakt til dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag


  Service Finans

  Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.

  VI bygger med BYG GARANTI

  Er du nervøs for resultatet eller har du dårlig erfaring med håndværkere? Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse og de går ind i projektet med en god mavefornemmelse. Derfor er vi med i Byg Garanti – din garanti for at arbejdet bliver udført efter gældende regler – find os på byggaranti.dk og læs om vores tidligere opgaver og kundens oplevelse.

  Forsikringsskader
  Fugereparationer
  Pudsning og filtsning